Szerződéskötés saját ügyvédemnél


A Céghmester segíti és támogatja azokat, akik hűségesek és lojálisak saját ügyvédjükhöz, ezért biztosítjuk, hogy a Céghmesterrel megkötendő székhelyszolgáltatási szerződését saját ügyvédje előtt aláírhassa és az első esedékes díjrészletet nála kifizethesse.

A saját ügyvédje előtti székhelyszolgáltatási szerződés megkötése az alábbi lépésekből áll:

 1. Válassza ki, hogy melyik irodát szeretné cégének székhelyeként. Jelenleg 4 budapesti irodánk áll rendelkezésére.
 2. Kérje meg ügyvédjét, hogy vegye fel a kapcsolatot a Céghmester székhelyszolgáltató üzletágvezetővel.
  Tamás Mária székhelyszolgáltatás üzletágvezető telefon: 06-20-589-0900
  Céghmester székhelyszolgáltatás központi vezetékes szám: 06-1-284-3509
 3. Az ügyvéd e-mailben megküldi a Céghmester részére az előre elkészített alapító okiratot, aláírási mintát és az érintett személy(ek) személyes okmányait.
 4. A Céghmester a megküldött iratok/adatok alapján elkészíti a székhelyszolgáltatási szerződés iratait és visszaküldi az eljáró ügyvéd részére aláíratás céljából.
 5. A székhelyszolgáltatási szerződés iratainak aláírása ügyvédje előtt.
 6. A székhelyszolgáltatás első díjrészletének megfizetése az eljáró ügyvédnek készpénzben vagy átutalással a székhelyszolgáltató bankszámlájára.
 7. A fenti fizetési kötelezettség teljesítését követően a székhelyszolgáltató befogadó nyilatkozatának megküldése eljáró ügyvéd részére cégbírósági felhasználás céljából.
 8. Az aláírt székhelyszolgáltatási okiratok és a kapcsolódó/székhelyen rendelkezésre tartandó iratok eljáró ügyvéd általi megküldése a Céghmester székhelyszolgáltató részére a cégbejegyzésig (változásbejegyzésig), de legkésőbb a bejegyzéstől számított 1 munkanapon belül.
 9. Az eljáró ügyvédnél készpénzben megfizetett szolgáltatási díj megfizetése a székhelyszolgáltató részére; elszámolás az ügyvédi munkadíjjal.

  SEGÍTÜNK:
  Tamás Mária székelyszolgáltatás üzletágvezető telefon: 06-20-589-0900
  Dánielné Kormány Mónika Partnerkapcsolati koordinátor telefon: 06-20-803-1133