Szerződéskötés menete


Ha szeretné sikeresen üzemeltetni, fenntartani cégét, vegyen részt jogi és üzleti képzéseinken, akár térítésmentesen.

Hol és hogyan köthet a Céghmesterrel székhelyszolgáltatási szerződést?

1. A Céghmesterrel megkötendő székhelyszolgáltatási szerződését saját ügyvédje előtt is aláírhatja és az első részletet nála kifizetheti! (Nem kell időt, pénzt és energiát pazarolni az utazásra, sőt az ügyvédje által végzett plusz munka ügyvédi díját is mi fizetjük, az ügyvéddel történő megegyezésünk alapján.) Amennyiben szeretné saját ügyvédje előtt megkötni székhelyhasználati szerződését, hívja Földi Enikő üzletágvezetőt a 06-20-589-0900 mobilszámon vagy a 06-1-410-7997-es központi számunkat!

2. Székhelyszolgáltatási szerződését már a Lurdy Ház-ban lévő irodánkban is megkötheti akár az esti órákban, akár hétvégén is.

Székhelyszolgáltatási szerződés megkötésének menete:

  1. Abban az esetben a legegyszerűbb, ha a cégalapításban, cégmódosításban – az ügyvédi/jogi teendők kivételével – mi is közreműködünk! Ebben az esetben a preventív tanácsadás alkalmával megbeszéljük a székhelyszolgáltatással kapcsolatos dolgokat is és a cégalapítás, cégmódosítás iratainak ügyvéd előtti aláírásakor a székhelyhasználati szerződés is aláírható.
  2. Ha Ügyfelünknek a cégalapítással, illetve a cégmódosítással kapcsolatos ügyében a Céghmester semmilyen formában nem közreműködik, úgy a székhelyhasználati szerződés megkötése a következő egyszerű lépésekből áll:
  • Kiválasztani – megbeszélni akár telefonon (06-1-410-7997) is, hogy melyik irodában lesz Ügyfelünk cégének a székhelye.
  • A kiválasztott iroda címét pontosan megadni a cégalapítást, cégmódosítást intéző ügyvédnek.
  • Az elkészült, aláírt, ellenjegyzett cégiratokkal és a személyi okmányokkal kell eljönni a Céghmester megfelelő irodájába és megkötni a székhelyszolgáltatási szerződést, vagy 2013-tól lehetőség van arra, hogy a  székhelyhasználati szerződés a cégügyben eljáró ügyvéd előtt kerüljön aláírásra. Ugyanekkor kell kifizetni a székhelyszolgáltatás első 12 havi díját.
  • A székhelyszolgáltatási szerződéskötés iratainak 1-1 példányát átadni az eljáró ügyvédnek (székhelyhasználati szerződés, befogadó nyilatkozatok, tulajdoni lap stb.), aki a megkapott iratokkal elindítja a Cégbíróságon a cégalapítás, illetve a cégmódosítás bejegyzését.

A Céghmesterrel megkötendő székhelyhasználati szerződését akár saját ügyvédje előtt is aláírhatja.

Ha szeretné sikeresen üzemeltetni, fenntartani cégét, vegyen részt jogi és üzleti képzéseinken, akár térítésmentesen.

Kétféle képzést biztosítunk a Céghmester ügyfélköre részére:

1. Üzleti képzés, melynek célja, hogy megtanítsuk hogyan kell nyereségessé tenni a kisvállalkozásokat kiemelten az induló kisvállalkozásokat.

2. Jogi képzés, melynek célja, hogy a kisvállalkozások meg tudják védeni elért eredményeiket és érdekeiket akár a hatóságokkal szemben is.

Információ / jelentkezés:
Perina Tímea szervező tel.:06-20-929-8889
Bálint Csilla szervező tel.: 06-20-295-5730
Ardai Attila cégcsoport igazgató tel.: 06-20-949-2069

Céghmester székhelyszolgálat, székhelyszolgáltatás – Fontos infó 1#:

Mit jelent pontosan az “extra gondos” székhelyszolgáltatás és miért a Céghmester a legbiztonságosabb székhelyszolgáltató?

Az extra gondos székhelyszolgáltatás komoly képzésben részesült és folyamatos kontroll alatt tartott munkatársakat; valamint minden irodában egységes, olyan ügyviteli rendszert jelent, amely biztosítja, hogy a székhelyszolgáltatást igénybe vevő cég a kézbesítéstől számított 1 napon belül értesülhet hivatalos küldeményeinek érkezéséről (szolgáltatáscsomagtól függően a tartalmáról is). Az extra gondos székhelyszolgáltatás azt is jelenti,hogy a fontos iratok másolatait – külön utasításra – a székhelyszolgáltatást igénybe vevő cég könyvelőjének is megküldjük, így biztosabban teljesíthetők a határidőkhöz kötött jogorvoslatok, illetve kötelezettségek. (A levelek, küldemények pontos kezelése az ún. “kézbesítési utasítás”-ban kerül rögzítésre.)

Szerintük a legnagyobb hiba, amit egy székhelyszolgáltató elkövethet ügyfelével szemben:

Ha a székhelyszolgáltató nem gondoskodik arról, hogy az általa átvett végzések, határozatok stb. tartalmáról a székhelyszolgáltatást igénybe vevõ cég még a kézbesítés napján vagy legkésőbb másnap értesülhessen.

A Céghmester azért a legbiztonságosabb székhelyszolgálat, mert az egységes ügyviteli rendszer csökkenti, sőt majdnem kiküszöböli a hibázási lehetőségeket, ezért a Céghmester hibájából soha sem fordul elő, hogy a székhelyszolgáltatást igénybe vevő cég idézési időpontot, vagy fontos jogvesztő határidőt (pl. fellebbezési határidő stb.) mulasztana el. Ugyancsak a biztonságos ügyviteli rendszernek köszönhetően a Céghmester székhelyszolgáltatását igénybevevők körében lényegesen kevesebb az adószám felfüggesztés, az adószám törlés, illetve a cég törlése, vagy más a cég ellen indított megszüntetési eljárás.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az is fontos szempont, hogy egy székhelyszolgáltatás valóban biztonságos-e, vagy csak állítja magáról, hogy biztonságos. A Céghmester székhelyszolgáltatásról mindenki (ügyfelek, NAV-osok, konkurensek) tudja, hogy valóban biztonságos, ezért érdemes minket választani.

Kérjük, hogy a székhelyszolgáltató kiválasztásakor azt is vegye figyelembe, hogy a Céghmester Ön helyett is figyel többek között arra, hogy fontosabb leveleit, akár cégének könyvelője is megkapja, hogy testreszabott szolgáltatáscsomagot választhasson, hogy szerződését kényelmesen, akár saját ügyvédje előtt is megköthesse!