Székhelyszolgálat iratai


NEM MINDEGY KIRE BÍZZA SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁSÁT!

Tisztelt Érdeklődők, Tisztelt Ügyfelünk!

Átlagos, sőt gyenge, mindent beígérő, ugyanakkor sokat hibázó székhelyszolgáltatót könnyen találhat.  Az Ön érdekeit-sikerét szem előtt tartó, hibátlan ügykezelést végző, extra gondos, diszkrét, a hatóságok túlkapásaival szemben védelmet nyújtó székhelyszolgáltatót viszont nem könnyű találni! Ha Ön extra gondos, biztonságos székhelyszolgáltatást szeretne és ezt megengedheti magának, válassza a CÉGHMESTERT, mely jelenleg 12 budapesti irodában nyújt székhelyszolgáltatást!

EXTRA GONDOS, BIZTONSÁGOS SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁST SZERETNE?

Kerülje az olyan székhelyszolgáltatókat, amelyek weboldalukon főleg díjcsomagokat és akciókat hirdetnek, viszont a székhelyszolgáltatás lényegéről, buktatóiról kevés információval szolgálnak! Ha kérdéseire nem kap egyértelmű és korrekt választ, akkor nem szabad székhelyszolgáltatási szerződést kötni az adott irodával. Aki székhelyszolgáltató irodára bízza cégét, annak tudnia kell, hogy a jelenlegi szabályozás szerint akár egyetlen levél átvételének elmulasztása vagy elvesztése adószám felfüggesztéshez, rosszabb esetben adószám törléshez vezethet.

Extra gondos székhelyszolgálat iratai:

Székhelyhasználati szerződés megkötéséhez az alábbiakat kérjük:

A) Újonnan alakuló cégek esetén:

1. aktív e-mail cím megadása;

2. 12 havi székhelyszolgáltatási díj megfizetése;

3. aláírt és ellenjegyzett társasági szerződés;

4. hitelesített aláírási címpéldány vagy aláírási minta – eredeti;

5. megfelelő személyi okmányok;

6. képviselő távolléte esetén szabályos meghatalmazás fentiek mellé;

B) Bejegyzett cégek esetén:

1. aktív e-mail cím;

2. 12 havi székhelyszolgáltatási díj megfizetése;

3. a székhelyszolgáltató által lekért cégkivonat adatainak ellenőrzése;

4. hitelesített aláírási címpéldány vagy aláírási minta – eredeti;

5. megfelelő személyi okmányok;

6. képviselő távolléte esetén szabályos meghatalmazás fentiek mellé;

7. nyilatkozat arról, hogy a társaságnak nincs jelentős tartozása; illetve ha van, nyilatkozat arról, hogy azt törvényesen kezelik;

Ügyfeleink által megőrzendő, fontos székhelyszolgáltatási iratok a következők:

Az alábbi iratok a székhelyszolgálatot igénybe vevő Ügyfelünk részére fontosak, ezért kérjük ezeket a székhelyszolgáltatási szerződés megkötését követően a cég iratai között megőrizni:

– székhelyhasználati szerződés,

– tulajdonosi befogadó nyilatkozat,

– a székhelyszolgáltató cég befogadó nyilatkozata,

– ingatlan tulajdoni lapja

Ezúton tájékoztatjuk Ügyfeleinket és Érdeklődőinket, hogy a fenti iratok Cégbírósági  benyújtása jelenleg nem kötelező, azonban ezen iratok megőrzése szükséges ahhoz, hogy a társaság szükség esetén igazolni tudja a székhelyhasználat jogszerűségét.

 

Céghmester extra gondos, biztonságos székhelyszolgáltatás már

3.000 Ft/hó-tól

A Céghmesterrel megkötendő székhelyhasználati szerződését akár saját ügyvédje előtt is aláírhatja.

Céghmester székhelyszolgálat, székhelyszolgáltatás – Fontos infó 1#:

Mit jelent pontosan az “extra gondos” székhelyszolgáltatás és miért a Céghmester a legbiztonságosabb székhelyszolgáltató?

Az extra gondos székhelyszolgáltatás komoly képzésben részesült és folyamatos kontroll alatt tartott munkatársakat; valamint minden irodában egységes, olyan ügyviteli rendszert jelent, amely biztosítja, hogy a székhelyszolgáltatást igénybe vevő cég a kézbesítéstől számított 1 napon belül értesülhet hivatalos küldeményeinek érkezéséről (szolgáltatáscsomagtól függően a tartalmáról is). Az extra gondos székhelyszolgáltatás azt is jelenti,hogy a fontos iratok másolatait – külön utasításra – a székhelyszolgáltatást igénybe vevő cég könyvelőjének is megküldjük, így biztosabban teljesíthetők a határidőkhöz kötött jogorvoslatok, illetve kötelezettségek. (A levelek, küldemények pontos kezelése az ún. “kézbesítési utasítás”-ban kerül rögzítésre.)

Szerintük a legnagyobb hiba, amit egy székhelyszolgáltató elkövethet ügyfelével szemben:

Ha a székhelyszolgáltató nem gondoskodik arról, hogy az általa átvett végzések, határozatok stb. tartalmáról a székhelyszolgáltatást igénybe vevõ cég még a kézbesítés napján vagy legkésőbb másnap értesülhessen.

A Céghmester azért a legbiztonságosabb székhelyszolgálat, mert az egységes ügyviteli rendszer csökkenti, sőt majdnem kiküszöböli a hibázási lehetőségeket, ezért a Céghmester hibájából soha sem fordul elő, hogy a székhelyszolgáltatást igénybe vevő cég idézési időpontot, vagy fontos jogvesztő határidőt (pl. fellebbezési határidő stb.) mulasztana el. Ugyancsak a biztonságos ügyviteli rendszernek köszönhetően a Céghmester székhelyszolgáltatását igénybe vevők körében lényegesen kevesebb az adószám felfüggesztés, az adószám törlés, illetve a cég törlése, vagy más a cég ellen indított megszüntetési eljárás.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az is fontos szempont, hogy egy székhelyszolgáltatás valóban biztonságos-e, vagy csak állítja magáról, hogy biztonságos. A Céghmester székhelyszolgáltatásról mindenki (ügyfelek, NAV-osok, konkurensek) tudja, hogy valóban biztonságos, ezért érdemes minket választani.

Kérjük, hogy a székhelyszolgáltató kiválasztásakor azt is vegye figyelembe, hogy a Céghmester Ön helyett is figyel többek között arra, hogy fontosabb leveleit, akár cégének könyvelője is megkapja, hogy testreszabott szolgáltatáscsomagot választhasson, hogy szerződését kényelmesen, akár saját ügyvédje előtt is megköthesse!